Poartă-ţi inima pe dinafară

De regulă nu mă înghesui să vă dau sfaturi vestimentare, cel mult vă aduc la cunoştinţă de vreun designer sau de vreo colecţie, dar astăzi nu mă pot abţine. Am văzut şi în magazine, am văzut şi pe stradă şi trebuie să recunosc că cele de pe stradă mi-au plăcut mai mult. Pentru că erau pline, aşa e. Ca să nu credeţi că am înnebunit de tot, vorbesc despre tricourile şi puloverele care afişează o inimă mare, la vedere.moda inima

Cu siguranţă omul poartă haina, dar unele lucruri sunt făcute să vină la pachet cu bună dispoziţie, cu umor, cu atitudine, cu câte un mesaj. Ei bine, hainele cu inimi m-au făcut să mă întreb cui anume şi-a dat inima purtătoarea. Şi de aici, poveştile au început să curgă şi drumurile mele s-au umplut de oameni fericiţi, cu poveşti frumoase. Unele erau tricotate de mama, altele erau purtate în personalul de Mangalia, altele urcaseră pe munţi cu zăpadă. Aştept să văd şi povestea voastră scoasă la soare.

Şi pentru că primăvara le umple mai abitir pentru unii (pentru alţii iarna e principalul vinovat, iar alţii pur şi simplu nu se pot dezlipi de vară), astăzi vă recomand pulovere si tricouri care lasă inima să respire şi să-şi spună povestea. Fie ea albastră, purpurie sau plină de gânduri.

One Reply to “Poartă-ţi inima pe dinafară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.