Prima evadare din 2014

A sosit mult așteptata primăvară! Revenim la viață o dată cu natura și ne bucurăm de tot ce ne oferă, ce vedem și ce simțim. Și cum putem să sărbătorim mai bine decît prin sport în aer liber? Cu vremea de partea noastră, propun să participăm la PRIMA EVADARE –  un maraton pe două roți, unde se vor întrece sute de cicliști pe un traseu de 55 km. Evenimentul va avea loc pe 11 mai, iar concurenții vor trebui să reziste unui circuit cross-country între București și Snagov, pe asfalt, prin păduri și pe drumuri de țară.

prima evadareAnul trecut au participat 2800 de persoane, din 29 de țări, concursul fiind cel mai mare maraton de acest gen din România și din Europa de Est. Concurenţii au vârste cuprinse între 5 şi 72 de ani (dacă un puști de 5 ani poate merge atâția kilometri, ar trebui să ne fie rușine să nu fim acolo pe 11 mai).

Și dacă nu v-am convins să participați la întrecere, puteți ajuta la colectarea de deșeuri din păduri alături de o echipă de voluntari sau puteți participa la concursul de fotografie organizat de F64. Aveți șansa să convingeți prin frumusețea locurilor și instantanee deosebite surprinse pe traseu.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere la maraton și sfaturi utile găsiți AICI. Ce mai așteptați?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.