Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente 2014

Porniți motoarele! Dacă nu aveți, vă dăm ocazia să le cumpărați. Dacă aveți, vă dăm ocazia să le faceți cadou un filtru nou de ulei sau alte consumabile și piese sau să vă faceți cadou echipamentul adecvat. Iar dacă nu aveți carnet sau pornire de motociclist, vă invităm să vă achiziționați o bicicletă. Sau doar să priviți și să ascultați poveștile celor ce colindă drumurile pe două roți.

În perioada 4-6 aprilie 2014, la Romaero Băneasa, se va desfășura a XII-a ediție a Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente (SMAEB) și a V-a ediție ExpoBike. Biletul de acces costă 20 ron și permite intrarea la ambele evenimente. Programul este următorul: vineri între orele 13 – 19, sâmbătă între orele 10 – 19, duminică între orele 10 – 18.

Pentru împătmoto_01imiții motocicletelor și bicicletelor sezonul abia a început. SMAEB este ocazia perfectă pentru a povesti ce-ați mai meșterit peste iarnă și pentru a vedea ce noutăți au mai ieșit de piață. Expozanții vin cu prețuri promoționale și ride test. Din experiență anilor trecuți, SMAEB este un loc de întâlnire, unde motocicliștii și bicicliștii își pun la cale viitoarele ieșiri. Este și un loc bun pentru schimburile de experiență sau pentru a primi un sfat. Și cum lumea e mică, este un loc de revăzut prietebicicletani.

Oferta este bogată. De la ultimele modele de motociclete până la consumabile și piese de schimb, de la motoare de închiriat până la snowmobile, de la echipament de protecție până la tricouri de bebeluși inscripționate cu motociclete. În plus, demonstrații de toate felurile, vreo două terase și o impresionantă parcare pentru motocicliști. Nici ExpoBike nu se lasă și expune de la biciclete vintage la mountainbikes și la cochetele Brompton.

Spre deosebire de alte expoziții, la SMAEB nu se vine doar ca să privești exponatele. Aici se vine cu suflet, cu povești, cu vise. Aici vezi oameni care au ajuns sau își doresc să ajungă la Dakar sau să urce pe Moldoveanu cu bicicleta. De fapt, nu este o expoziție, este o întâlnire a unui grup mare de prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.