Stand-up comedy

Spectacolele de stand-up comedy reprezintă o metodă distractivă de petrecere a timpului liber şi de relaxare alături de prieteni. Dacă vă plac glumele şi aveţi chef de râs într-o seară, puteţi vizita unele din localurile din Bucureşti unde atmosfera este antrenată de astfel de spectacole. Deseori, ele cuprind şi momente de improvizaţie bazate pe interacţiunea cu publicul.

Este bine să vă informaţi despre comedianţi şi genul de glume pe care la fac înainte de a alege un spectacol, pentru a nu fi deranjaţi de limbajul colorat sau de subictele abordate. Sunt şi actori care nu fac glume obscene, nu înjură şi nu se bazează pe glume rasiale în spectacolele lor, dar cei mai mulţi mizează pe ce place publicului larg şi mai puţin pe morală şi etică. Dintr-o experienţă plăcută, un astfel de spectacol se poate transforma într-una complet dezagreabilă.

În România, genul acesta de produs artistic este încă la început. Cele mai cunoscute trupe de stand-up comedy din Bucureşti sunt: Deko, Trupa Cealaltă, Aristocracţii. Un spectacol de stand-up comedy durează în general cam 1-2 ore şi este recomandat să vă faceţi o rezervare din timp, pentru că în funcţie de spectacol, cererea de bilete poate fi foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.