ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Concluzii la V for Vintage 2014

Lume multă la evenimentul dedicat stilului vintage organizat weekendul trecut la Sala Dalles. Dacă ați fost printre cei care i-au trecut pragul știți deja cât de bine s-au prezentat organizatorii și poate chiar vă regăsiți în fotografiile noastre.

VforVintage2014_04Tema ediției a fost Portobello Market, după numele celei mai cunoscute piețe de antichităi londoneze. Dress code: pălărie! Doamnele și domnișoarele, dar și domnii prezenți la eveniment au arborat cu mândrie câte o pălărie, fie ea din fetru, paie sau catifea. Expozanții au adus ce au avut mai bun, au luat comenzi și au promis retușuri. Cabinele de probă au fost pline, deși multe probe se făceau și la fața locului.

Tinerii designeri s-au întrecut în explicații și istorii care mai de care mai interesante, hotărâți să-și cucerească definitiv publicul. Și cafeneaua sălii Dalles a fost plină de doritori de ceai, sucuri naturale și povești. Interviurile și fotografiile au curs, ca la orice eveniment monden. Cu V for Vintage ne revedem probabil în toamnă.

VforVintage2014_02    VforVintage2014_01

femininstiltargv for vintage

Monica Radulescu • 07/04/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.