Polifest 2014

Între 9 şi 11 aprilie 2014, Universitatea ‚Politehnica’ din Bucureşti (UPB) organizează a 3-a ediţie a POLIFEST, un eveniment dedicat celor ce doresc să cunoască mai bine oferta universităţii.

În săptămâna Altfel, UPB invită viitorii absolvenţi de liceu să-şi facă o părere despre ce înseamnă cursurile şi oportunităţile uneia dintre cele mai cunoscute universităţi tehnice din ţară. La POLIFEST veţi găsi prezentări ţinute de partenerii săi (Institutul Cultural Francez şi British Council), informaţii utile despre oferta educaţională a universităţii şi veţi avea ocazia să trăiţi o zi din viaţa de student, vizitând sălile de curs şi laboratoarele.

Nu este uşor să alegi facultatea potrivită. Dincolo de visele tale, se întinde o întreagă structură administrativă şi potrivirea dintre ele este adesea un puzzle nu tocmai uşor. Ştii că îţi place să meştereşti la bicicletă, dar de unde poţi fi sigur că ai ales bine între o facultate de mecanică, una de transporturi, una de aeronave sau alta de automatizări? Viitorul tău depinde, în mare măsură, de alegerile pe care le faci acum. Te tentează să fii inginer? Du-te la POLIFEST şi informează-te! Deschiderea va avea loc în data de 9 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul UPB – Amfiteatrul AN 010 ”Radu Voinea”. Programul evenimentului îl găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.