Cu gândurile la vedere

Aşa ar trebui să fie toate mesajele pe care le purtaţi imprimate pe haine. Să vă reprezinte gândurile şi stilul de viaţă, să nu fie jignitoare sau vulgare şi, mai ales, să le puteţi explica folosind argumente valide.

Hainele cu mesaje, fie ele tricouri, jachete sau piese de lenjerie, vin de multe ori cu propriile gânduri. Comerciale, mai exact. Să porţi un tricou pe care scrie Zara, chiar dacă a fost mai ieftin, înseamnă să faci reclamă gratuită unei mărci. Este o etichetare a cumpărătorilor, la fel ca cea practicată pe sacoşele de hârtie în care a fost ambalat tricoul. Şi dacă măcar de mărcile prezente la noi ai auzit (şi poate chiar le placi), altfel stă treaba cu hainele imprimate cu mesaje de import: echipe sportive americane, numele unor actori sau cântăreţi, firme de curăţat piscine de care n-ai dat în viaţa ta (şi oricum n-ai piscină), mărci de băuturi alcoolice de care nu te-ai atins. Doar câteva exemple.

O altă categorie sunt hainele cu mesaj informaţional: I love New York, Fuck Google, ask me why, Hug me şi lista poate continua. Aici trebuie să fiţi foarte atenţi. În primul rând, traduceţi mesajul (de cele mai multe ori sunt în limbi străine) şi înţelegeţi exact la ce se referă. A fost o modă cu tricouri imprimate cu mesajul despre Google şi chiar am întrebat câţiva posesori despre ce este vorba. Au ridicat din umeri.. Habar n-aveau. Apoi aveţi grijă ca mesajul să nu fie o insultă pentru voi sau pentru cei din jur. Nu este nimic cool într-un tricou pe care scrie în spaniolă că mama ta e o …

Hainele inspiraţionale chiar trebuie să fie aşa. Alegeţi mesaje care vă reprezintă, pe care le susţineţi sau care vă aduc aminte de o stare de bine. Este singurul lor scop. Şi da, aşa vor fi şi cool.

tricouri cu mesaj

One Reply to “Cu gândurile la vedere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.