Coursera

Ai terminat cu şcolile sau tocmai le descoperi frumuseţea? Ai vrut mereu să încerci alt domeniu sau să găseşti o specializare faină în cel pe care-l cunoşti? Te-au tentat studiile în străinătate, dar n-ai avut bani de ele? Platforma online Coursera este tot ce-ţi trebuie.

În primul rând, Coursera este partener cu cele mai prestigioase universităţi din lume şi găseşti aici cursuri din toate domeniile, ţinute într-o mulţime de limbi. În al doilea rând, primeşti un certificat de absolvire pentru cursurile pe care le duci la bun sfârşit. Şi nu în ultimul rând, cursurile sunt gratuite.

Totul se desfăşoară online, nu este nevoie de concurs de admitere sau de CV. Trebuie doar să-ţi doreşti să înveţi. Cursurile sunt ţinute prin înregistrări video, o dată pe săptămână, iar evaluările se fac prin eseuri, proiecte, teste grilă, etc. Ai termene şi colegi cu care poţi discuta pe forum, ai profesori bine pregătiţi şi întreaga activitate se bazează pe bun simţ şi fair-play. Cursurile au loc tot timpul anului.

Frumos, nu? Ca să-ţi dau un exemplu, tocmai am terminat un curs de cinematografie scandinavă, iar colegul meu de birou se specializează în Android. Nu trebuie decât să-ţi deschizi mintea pentru învăţătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.