Hugh Laurie în concert la Bucureşti

O demonstraţie live că un artist are întotdeauna mai multe feţe talentate. Actorul britanic Hugh Laurie, alias Bertie Wooster (din serialul ‚Jeeves and Wooster’ bazat pe romanele lui P.G. Wodehouse) sau Dr. House (din serialul cu acelaşi nume), va concerta pentru prima dată în România, pe 12 iulie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Hugh Laurie se află în turneul de promovare al celui de-al doilea album al său, ‚Didn’t it Rain’, împreună cu trupa The Copper Bottom Band.

Pe lângă faptul că este un actor apreciat, Hugh Laurie este şi un muzician merituos. Cântă la pian, chitară, tobe, saxofon şi acordeon. Albumele sale de blues (‚Let Them Talk’) şi jazz (‚Didn’t it Rain’) au fost foarte bine primite de critici şi public, turneul de promovare al celui de-al doilea fiind extins anul acesta şi în Europa. Umorul britanic, ironia şi solida educaţie muzicală (şi nu numai) se simt şi în muzica pe care o interpretează. Muzica sa are substrat, are profunzime şi, nu în ultimul rând, este extrem de plăcută.

Concertul începe la ora 20:00. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim : magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturesti , online pe http://www.eventim.ro. Preţurile variază între 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, şi 125 de lei categoria a IV-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.