ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Imprimeuri florale

Deşi sezonul acesta sunt un ‚must-have’ şi, de regulă, ocolesc cu grijă astfel de tendinţe, cred că imprimeurile florale se pot purta cu succes în orice sezon, anotimp sau moment al zilei. Ţine doar de inspiraţie şi de starea de spirit.

James May, jurimprimeu_floral_02nalist şi prezentator BBC, una dintre cele trei figuri ale celebrei emisiuni Top Gear, este un înrăit purtător al cămăşilor cu imprimeu floral. Fac deja parte din farmecul lui, pentru că are atitudinea potrivită şi nu ţine cont de zicerile revistelor de modă. Este doar un exemplu de adaptare a imprimeurilor florale la viaţa de zi cu zi, oricât de publică ar fi aceasta.

Pentru femei, este aproape imposibil să nu poarte articole vestimentare sau accesorii înflorate. Şi dacă unii spun că nu au ce căuta în ţinutele office sau în cele de seară, sunt sigură că se poate găsi o modalitate de a strecura puţină culoare şi în acestea. Rochia de seară purtată de Audrey Hepburn în filmul ‚Sabrina’ (1954) ţine piept cârcotaşilor.

Culorile şi formele pe care le regăsim în natură sunt o sursă de inspiraţie şi de bucurie. Este adevărat că omul face haina, dar este la fel de adevărat că încrederea în sine, starea de spirit şi entuziasmul unei zile ne sunt influenţate şi de hainele purtate. Cea mai tristă şi ternă ţinută e cea pe care o alegi pentru că se poartă, pentru că este impusă de normele sociale sau de ce-ţi spun prietenii. Menţinând un echilibru între convenienţe, ce-ţi face plăcere şi ce-ţi vine bine, poţi fi o apariţie încântătoare în orice situaţie.

 

femininimprimeuri floralemodastil

Monica Radulescu • 18/04/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.