Maratonul de Citit

Miercuri, 23 aprilie 2014, este Ziua Mondială a Cărţii. Pentru a sărbători cum se cuvine, Librăriile Humanitas și booktopia.ro au pus la cale Maratonul de Citit. Adică tu citești și ei donează câte o carte pentru fiecare participant la maraton, cuiva care are mare nevoie de ea (o bibliotecă rurală, o școală, etc.) Pentru a-și implica și mai mult publicul în acțiunea lor, poți propune cui să-i fie donate cărțile scriind la adresa contact@booktopia.ro.

Maratonul de Citit se desfășoară în toate Librăriile Humanitas (lista librăriilor o găsești aici) . Trebuie doar să treci prin librărie și să citești un fragment dintr-o carte care te-a impresionat sau pe care dorești să o împarți cu alții. Dacă te și înregistrezi pe booktopia.ro pentru maraton, primești o reducere de 20% la toate cărțile din librărie pentru ziua de miercuri. Iar librăriile nu se închid până când ultimul doritor de lectură nu a apucat să citească fragmentul dorit.

Editurile care participă la această acțiune sunt Polirom, RAO, Litera, Curtea Veche Publishing, Nemira, Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Multimedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.