Made in RO 2014

A patra ediţie a târgului de design românesc Made in RO se va desfăşura în perioada 17 – 18 mai 2014 la Impact Hub Bucharest (str. Halelor, nr. 5). Târgul este organizat în cadrul festivalului Romanian Design Week, iar tema acestor ediţii de festival şi de târg este Urban Interior.

„Urban Interior înseamnă piese ce preiau şi reinterpretează elemente de arhitectură urbană sau simboluri, embleme ale spaţiului urban în care trăim. Piese inspirate de amintiri, experienţe, constraste care ţi-au marcat interacţiunea cu oraşul sau de elemente separate (fontul unei firme vechi, un element al unei faţade, un pattern, anumite materiale) care sintetizează imaginea sau interacţiunea cu spaţiul public.”, spune DESIGNIST (organizatorul Made in RO)

Este o ocazie rară de a vedea la un loc designerii români. Made in RO este cel mai mare târg de design de interior din România şi este axat pe zona home & deco. Produsele create special pentru tema târgului se vor regăsi ulterior într-o expoziţie de grup, iar cel mai reuşit produs va fi premiat. Dacă vrei să participi ca expozant, înscrierile sunt încă deschise. Dacă doar eşti amator de frumos şi inventiv, vizitează Made in RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.