Mariza în concert la Bucureşti

Pentru amatorii de muzică fado, nu mai este o supriză concertul susţinut de Mariza la Sala Palatului din Bucureşti, pe 15 mai 2014. Sunt sigură că au deja biletele cumpărate. Pentru cei care n-au descoperit-o încă, e momentul pentru o scurtă prezentare.

Mariza este o cunoscută cântăreaţă portugheză de muzică fado, devenită celebră în 2001, odată cu lansarea primului său album: Fado em Mim. A fost vândut în peste 140 000 de exemplare. Au urmat şi alte albume Fado Curvo (2003), Transparente (2005), Concerto em Lisboa (2007), Fado Tradicional (2010). A cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004, alături de Sting, şi pe multe dintre cele mai importante scene ale lumii. Este deopotrivă adeptă a stilului tradiţional, precum şi a mişcării New Fado, dar rămâne fidelă şi moştenirii sale africane amestecând în muzica sa influenţe specifice.

Deşi muzica de fado se ascultă şi se înţelege cel mai bine în spaţii tradiţionale, concertul de la Sala Palatului este o ocazie să vă familiarizaţi cu acest gen muzical. Cu siguranţă, Mariza şi muzicienii care îi vor fi alături cu instrumente tradiţionale portugheze vă vor cuceri, indiferent de spaţiul în care cântă. Biletele costă între 85 şi 215 lei şi le puteţi găsi pe myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.