Zboară cu TBB, ediţia a II-a

Turul Bucureştiului cu Bicicleta (TBB) vă invită sâmbătă, 24 mai 2014, la o plimbare până la Aerodromul Şirna. În spatele acestei invitaţii stă a doua ediţie a evenimentului „Zboară cu TBB”, care îşi propune să îmbine ciclismul şi aviaţia într-un mod extrem de plăcut.

Organizatorii v-au pregătit un traseu ciclistic până la aerodrom, două concursuri surpriză la faţa locului şi un spectacol aviatic. Câştigătorii concursurilor vor primi drept premiu o scurtă plimbare în zbor, poate vor fi convinşi să încerce şi alt mijloc de transport decât bicicleta. Cu siguranţă, e mai rapid pe calea aerului.

Există o taxă de participare, pe care o puteţi plăti până pe 16 mai, dacă doriţi o taxă mai mică (30 lei) sau chiar în ziua evenimentului, dacă nu vă uitaţi la bani sau v-aţi decis în ultima clipă (50 lei). Organizatorii nu au anunţat deocamdată unde se poate plăti anticipat această taxă, dar urmăriţi site-ul TBB pentru detalii. Înscrierea constă în apă şi întăritoare pentru drum, o masă caldă la Şirna (gulaş) şi o băutură răcoritoare. Întâlnirea participanţilor are loc la ora 8:00 – 8:20 în Piaţa Presei Libere, iar startul se va da la 8:30. Fiţi punctuali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.