ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Iubim 2 roți

Eu sigur și cred că și voi. Mă bucur că sunt atât de multe evenimente care se învârt pe două roți, doar suntem în plin sezon. Iubim 2 roți este, după cum îi spune numele, un eveniment dedicat pasionaților de biciclete și motociclete, care se va desfășura sâmbătă, 24 mai 2014, la Romexpo.

În program sunt incluse: o paradă moto și una de biciclete, demonstrații, test drive alături de cei de la BMW și trei concerte – Runaway, Paraziții și Zdob și Zdub. Bicicliștii se întâlnesc pentru paradă la ora 12:00, la intrarea principală a parcului Tineretului. Startul se dă la ora 13:00. Motocicliștii se întâlnesc tot la intrarea în parcul Tineretului la ora 10:00 și pleacă la ora 12:00. Ca să fie lucrurile clare, citiți regulamentele și informațiile distribuite de organizatori. Petrecerea se dă la Romexpo, iar intrarea este gratuită.

Ora de începere a concertelor nu a fost încă anunțată, dar cine participă la astfel de evenimente nu are nevoie de oră, doar de două roți și echipament de protecție. În rest, drum uscat să fie.

bicicleteconcertevenimenteiubim 2 rotimotociclismmuzicaRomexpo

Monica Radulescu • 22/05/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.