Iubim 2 roți

Eu sigur și cred că și voi. Mă bucur că sunt atât de multe evenimente care se învârt pe două roți, doar suntem în plin sezon. Iubim 2 roți este, după cum îi spune numele, un eveniment dedicat pasionaților de biciclete și motociclete, care se va desfășura sâmbătă, 24 mai 2014, la Romexpo.

În program sunt incluse: o paradă moto și una de biciclete, demonstrații, test drive alături de cei de la BMW și trei concerte – Runaway, Paraziții și Zdob și Zdub. Bicicliștii se întâlnesc pentru paradă la ora 12:00, la intrarea principală a parcului Tineretului. Startul se dă la ora 13:00. Motocicliștii se întâlnesc tot la intrarea în parcul Tineretului la ora 10:00 și pleacă la ora 12:00. Ca să fie lucrurile clare, citiți regulamentele și informațiile distribuite de organizatori. Petrecerea se dă la Romexpo, iar intrarea este gratuită.

Ora de începere a concertelor nu a fost încă anunțată, dar cine participă la astfel de evenimente nu are nevoie de oră, doar de două roți și echipament de protecție. În rest, drum uscat să fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.