B-FIT in the street, ediţia a VI-a

Astăzi începe a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă, B-FIT in the street. Până duminică seară (1 iunie 2014), bucureştenii se pot bucura de spectacole stradale în mai multe locaţii din centrul capitalei (Piaţa Universităţii, Piaţa Roma, Piaţa Unirii, zona Lipscani, Piaţa George Enescu şi altele). Programul începe în fiecare zi la ora 19:00 şi se termină târziu în noapte. Detalii despre program şi evenimentele festivalului găsiţi aici.

Ca în fiecare an, organizatorii promit maşinării spectaculoase, păpuşi gigant, personaje captivante, efecte pirotehnice şi momente de improvizaţie. Nu vor lipsi spectacolele extreme ce îmbină dansul cu elemente de acrobaţie, instalaţiile suspendate, concertele în aer liber sau paradele desprinse din poveşti. Vor participa companii specializate în teatru de stradă, provenind din ţări precum: Spania, Franța, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Italia și Australia.

Printre cele mai aşteptate momente se numără reprezentaţia companiei Water Theatre Show, care va prezenta un spectacol uimitor pe apă ( în zona Piața Unirii), cea a companiei spaniola Grupo Puia, care va aduce reprezentația Dodoland pe străzile Capitalei, cea a companiei Shakespeare Globe, care vine cu o abordare inedită a piesei shakespeariene Hamlet și a trupei Trans Express din Franța, care va umple centrul orașului de culoare și divertisment, prin prezența elegantelor păpuși Divas, și, pentru 50 de minute, va inunda cerul metropolitan cu impresionante jocuri de lumini, prin spectacolul Celestial Carillon.

Să aveţi zile pline de culoare şi bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.