Mişcarea face bine

Cum ar fi viaţa fără mişcare? Sîntem făcuţi pentru mişcarea şi mişcarea e făcută pentru noi! O viaţă sănătoasă şi veselă nu-ţi fură timp, ţi-l dă şi ţi-l dă multiplicat!

Dolce Sport împreună cu SmartAtletic şi GetFit vă transmite impulsul primului pas în lumea activă. Împreună au pus la cale o serie de demonstraţii din diferite sporturi. Astfel, din paleta de culori a sportului, veţi putea alege una pe plac, pe măsura puterilor şi, mai ales, una să vă lumineze şi să vă elibereze!

“Cea mai mare ora de sport” va avea loc sâmbătă, 14 iunie, în București, parcul „Lumea Copiilor”, între orele 10.00 – 21.00. Evenimentul capătă amploare la nivel național, astfel că pe 19 iulie va avea loc și la Brașov, Piața Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.
Ediția de la Brașov a “Celei mai mari ore de sport” va include și un cros caritabil, la care sunt invitați iubitorii de mișcare care doresc sMFB 1ă susțină familiile cu copii diagnosticați cu cancer să procure medicamentele necesare. Fondurile obținute din taxa de înscriere, care sunt de 30, respectiv 50 RON în funcție de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

Instructori renumiţi, din România şi de peste hotare, vă vor îndruma, vă vor învăţa mişcările de bază şi vă vor pune intens la treabă! Gustaţi câte un pic din arta mişcării şi delectaţi-vă cu programul complet pe “Mişcarea face bine”.

“Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

Despre Dolce Sport
Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, este prezentă pe piaţă din 2010 şi şi-a obişnuit clienţii cu un conţinut de calitate şi exclusiv, transmis şi pe canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanentă), 3 şi 4 (cu emisie temporară). Dolce Sport este prezent şi online, pe www.dolcesport.ro şi pe www.facebook.com/dolcesport.MFB 2

Despre Fundația Romtelecom pentru români
Fundaţia „Romtelecom pentru români”, înființată în 2008, derulează proiecte prin care susţine diferite categorii de persoane aflate în situații speciale și cauze sociale precum cea a copiilor diagnosticați cu boli grave. Fundaţia vine ca o extindere naturală a implicării Romtelecom în bunul mers al societăţii româneşti, care s-a concretizat în ultimii ani prin numeroase proiecte susţinute de companie.

„A face mișcare în mod regulat ar trebui să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi. Mişcarea ne ajută să eliminăm stresul acumulat pe parcursul unei zile tensionate și are darul de a ne menține în formă. Bineînțeles, toate acestea ajută dacă în ecuație intră și o dietă echilibrată și sănătoasă. Sportul este o necesitate socială,” spune Vlad Stoica, președinte SmartAtletic.

„Pentru promovarea mișcării și a sănătății în rândul oamenilor, această serie de evenimente reprezintă punctul maxim de atracție, atât prin varietatea antrenorilor și a claselor, cât și prin faptul că accesul este gratuit; ba mai mult, oferim premii și alte beneficii participanților,” a adaugat Cristi Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, GetFit.

Orice stimulent e medicament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.