Donați, reciclați, bucurați

În ultima vreme, se organizează tot mai multe evenimente în sprijinul unor oameni care au nevoie de ele. Fie că este vorba de donații în bani, haine sau jucării, sub forma unui târg tematic aveți ocazia să vă relaxați la cumpărături și să oferiți ceva bun în schimb. Avem două propuneri pentru cei care au prea multe haine în dulap sau, dimpotrivă, prea puține.

garaje saleLa J’ai Bistrot (Calea Griviței, nr. 55), pe 21 iunie 2014, se organizează Garage Sale în beneficiul Institutului pentru Ocrotirea Mamei și Copilulului. Aici se primesc donații sub formă de haine, jucării și cărți pentru cei mai puțin norocoși ca noi. În plus, poți să cumperi cu preț redus haine donate de alții și să ajuți astfel cu bani centrul de îngrijire pentru copii. Garage Sale are loc între orele 10:00 și 15:00.

La Dianei 4 (zona Piața Rosetti), în fiecare lună, se organizează un Yard Sale, tot cu scop caritabil. Pe 21 și 22 iunie 2014, e rândul lui Petru să beneficieze de ajutorul nostru și să aibă acces la o educație potrivită. Petru are 6 ani și suferă de autism. În curtea de la Dianei 4 veți găsi obiecte vestimentare și bijuterii a căror vânzare va aduce bani în contul lui Petru. Puteți dona și direct, dacă vă este la îndemână. Yard Sale la Dianei 4 are loc între orele 10:00 și 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.