Triatlon Challenge Mamaia – Primul meu triatlon

Aud în jur voci: Crezi că pot? După ce ţi-ai pus întrebarea, deja eşti în joc! Un joc al trupului şi al minţii, un joc ce trebuie să devină obişnuinţă deoarece te completează şi te menţine ager!

“Hai la primul tău triatlon!” şi lăsaţi în urmă teama de înfrângere! Oricine poate! Triatlon Challenge va face din fiecare concurent un câştigător!

Triatlon Challenge Mamaia împlineşte şase ani de când a adus bucuria şi victoria în rândul pasionaţilor de înot, ciclism şi alergare, şi vă invită la cel mai mare eveniment de triatlon de şosea din Europa de Est şi zona Balcanică.

Campania Primul Triatlon este răspunsul la întrebarea “Crezi că pot?”, care doreşte să scoată în evidenţă frumuseţea acestui sport, să încurajeze şi să impulsioneze novicele din voi!

Echipa Smartatletic a creat un program special pentru voi, legat de echipament, antrenament, limbaj şi tips&tricks în triatlon. De asemenea probele sînt gândite special pentru primul triatlon:

– Supersprint: 400 m înot + 10 km bicicletă + 2.5 km alergare
– Sprint: 750 m înot + 20 km bicicletă + 5 km alergare
– Stafeta Sprint: 750 m înot + 20 km bicicletă + 5 km alergare

Astfel, veţi avea ocazia de a intra şi admira lumea profesioniştilor, deoarece competiţia se desfăşoară pe acelaşi traseu ce va găzdui Cupa Europeană sub licenţa ITU şi Grand Final Romanian Triathlon Series.

Marea şi briza vă aşteaptă în perioada 5-7 septembrie, Primul Triatlon desfăşurându-se în ziua de 6 septembrie.

POȚI! ÎNSCRIEȚI-VĂ şi metamorfozaţi-vă în triatlonist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.