ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Dream Theater, în concert la Bucureşti

Sunt convinsă că împătimiţii muzicii rock au aflat demult de acest concert, dar mai bine să ţi se spună de două ori decât să rişti să nu ţi se spună deloc. Pe 28 iulie 2014, la Romexpo, Dream Theater va susţine un concert pentru toţi iubitorii muzicii rock progresiv. După 12 ani, trupa revine în România în turneul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour 2014”. Din cele 12 albume lansate în cariera sa, Dream Theater va alege ce este mai bun pentru seara de 28 iulie.

Dream Theater este considerată cea mai bună trupă de rock progresiv. De-a lungul timpului, a reuşit o permanentă îmbogăţire şi perfecţionare a stilului, mereu în căutare de ceva nou, de ceva frumos, mereu transmiţând mesajul lor în cea mai potrivită formă muzicală.

În plus, vara e vremea concertelor în aer liber, cel mai bun moment în care vă puteţi auzi muzica preferată şi o ocazie perfectă pentru marile turnee internaţionale. Concertul Dream Theater va începe la ora 20:00, când răcoarea vă va face şi mai plăcută şederea. Biletele se găsesc la magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro şi costă între 140 de lei şi 460 de lei.

concertDream TheaterevenimentemuzicaRomexpo

Monica Radulescu • 08/07/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.