Târg de produse handmade în Ceainăria Tabiet

Fie că îţi place să le realizezi sau să le porţi, produsele handmade au un farmec aparte. Sunt unicat, au o poveste, o idee, ceva de spus, iar creatorii lor le dau la pachet şi un pic de suflet. Dacă eşi amator de handmade, Ceainăria Tabiet te aşteaptă în fiecare duminică de vară, între orele 13:00 şi 19:00 la un târg specific.

Expozanţii se pot înscrie prin email la adresa office[a]ceainariatabiet[p]ro, menţionând ziua când doresc să participe, produsele expuse şi mijloacele de prezentare online de care dispun. Participarea este gratuită, singurele condiţii fiind producerea manuală a obiectelor expuse şi existenţa unui mijloc de promovare online prin care să se dea mai departe vestea târgului.

Publicul se poate opri oricând doreşte o pauză de la bulevardele aglomerate. Ceainăria Tabiet este ascunsă într-o zonă frumoasă de case cu arhitectură bucureşteană autentică. Un colţ parcă uitat de lume, la doi paşi la parcul Herăstrău şi piaţa Charles de Gaulle, un loc boem şi liniştit. Şi dacă tot aţi ieşit la plimbare, e bine să ştiţi că ceainăria organizează şi cursuri, serate de joc şi alte evenimente cu dichis şi atmosferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.