Vine ploaia, bine-mi pare..

Nu pentru că am grădini cu flori, ci pentru că zilele ploioase sunt un motiv solid pentru a scoate din casă cele mai colorate şi vesele accesorii.

Să începem cu umbrela. Un accesoriu atât de util în zilele ploioase, care poate fi deosebit de colorat şi amuzant. Şi cea mai oficială ţinută poate beneficia de pe urma unei umbrele galbene sau cu buline sau cu margine creaţă. Umbrelele negre sunt doar pentru cei care nu şi le ţin singuri (oficiali de stat, diplomaţi, feţe bisericeşti, etc.) Pentru bărbaţi, merg perfect umbrelele verzi, portocalii, în dungi sau cu fotografii.

Nu uitaţi nici de geantă. Sigur, una neagră sau maro se va asorta la orice ţinută, se va murdări mai greu şi uzura se va vedea mai târziu. Dar cât de frumos ar fi să purtaţi o geantă roşie sub umbrela cu buline? Sau una ca o felie de portocală sub umbrela galbena? Cu puţină imaginaţie, o să aveţi o zi colorată şi promiţătoare.

genti

Să vă mai zic de şosete? Cu Mickey Mouse, flori, fosforescente, în dungi, sălbatice, de camuflaj, libertate deplină la şosete! Poate şi un tricou haios, dacă locul de muncă vă permite sau o fustă în cel mai tare roz care vă trece prin cap. Uite-aşa, că e vară şi ploaia ţine cu noi!

hm_sosete_fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.