În alb şi negru

Prima amintire a unei costumaţii în alb şi negru vine de la grădiniţă. Era ţinuta de sport. Apoi uniforma de pionier şi primul costum cumpărat pentru o conferinţă. Dar combinaţia alb-negru spune mai mult decât o uniformă oficială.

Uniformele sunt tot mai puţin comune. Sunt personalizate şi au depăşit rigorile sociale. O bluză albă şi o fustă neagră nu mai înseamnă neapărat un exemplu de cuminţenie sau lipsa cochetăriei, la fel cum un ginere poate alege cu succes orice altă combinaţie de culori pentru costumul din marea zi. În alb şi negru vei avea o mulţime de avantaje, fiind considerată o alegere elegantă şi stilată, îndrăzneaţă şi jucăuşă. Pentru că totul stă în atitudine.

Moda se propteşte adeseori în alb şi negru. Geometria şi grafica acestei combinaţii îi inspiră pe designeri. Când şi când, este marea revenire a modei. De fapt, nu pleacă niciodată. Este uşor de purtat, uşor de asortat, se potriveşte oricui şi în orice situaţie. Poate fi de-a dreptul spectaculos dacă faceţi alegerile potrivite. O pălărie, un desen, un accesoriu ieşit din comun. Cu alb şi negru vă puteţi juca la nesfârşit.

alb negru_02

2 Replies to “În alb şi negru”

  1. „Cu alb şi negru vă puteţi juca la nesfârşit” … adaugand chiar si o pata de culoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.