Salon BD la Palatul Şuţu

Până pe 10 august 2014 aveţi ocazia să vă relaxaţi la o expoziţie de benzi desenate găzduită de Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Şuţu. Expoziţia se numeşte Poveşti din Bucureşti în benzi desenate şi poartă semnătura artiştilor Puiu Manu, Şerban Andreescu, Mihai Ionuţ Grăjdeanu, Alin Teodor Ivan, Alexandru Ciubotariu şi Octav Ungureanu.

Expoziţia are un scop dublu. Pe de o parte, recucerirea oraşului şi redescoperirea lui prin artă şi istorie, pe cealaltă parte familiarizarea cu un gen artistic mai puţin cunoscut, benzile desenate româneşti. Ca totul să se lege, pe durata expoziţiei se organizează şcoli de vară, lansări de carte şi alte evenimente conexe. Chiar vineri, 25 iulie 2014, de la ora 19:00, vi s-a pregătit lansarea celui de-al treilea tiltu de bandă desenată după revista “Harap Alb continuă” ajunsă la numărul 11 şi a albumului “Ioniţă Tunsu, un haiduc de Bucureşti”. Mai multe detalii găsiţi pe pagina muzeului.

Muzeul Municipiului Bucureşti este deschis de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 18:00. Muzeul Municipiului Bucureşti este fondat în 1921, iar din 1956 este găzduit de Palatul Şuţu (Piaţa Universităţii) , o clădire monument istoric, datând din 1834.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.