ANONIMUL 2014

Anul acesta bucureştenii primesc un cadou. A XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL se mută din Delta Dunării direct în centrul capitalei.

Între 12 şi 17 august 2014, Arena Verde Stop şi Cinema Studio găzduiesc unul dintre cele mai cunoscute şi mai iubite festivaluri de film din România. Cu aromă de deltă şi de mare, evadând din programul cotidian şi încărcaţi cu un nesperat aer de vacanţă, sunteţi invitaţi la film. Festivalul va fi deschis cu „The wonders”, film câştigător al marelui premiu la Cannes 2014.

Şi pentru că ANONIMUL trage la apă, organizatorii au pus la cale o proiecţie în aer liber, pe râul Dâmboviţa. Miercuri, 13 august 2014, începând cu ora 20:30, la Centrul de Ecoturism Rowmania, Asociația Ivan Patzaichin – MILA 23 vă prezintă “Omnibusul ANONIMUL 10”, un film colectiv compus din trei scurtmetraje regizate de actorii Andi Vasluianu, Dorian Boguţă şi Emanuel Pârvu. Spectatorii vor putea vedea filmul într-un spațiu neconvențional: fie din lotci sau padele amplasate în apă, fie de pe iarbă, într-un cadru special amenajat.

Nu uitaţi că ANONIMUL are parte şi de concurs, iar publicul are votul final. La categoria scurtmetraj s-au înscris peste 450 de filme din 35 de ţări. Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.