Toamnă în salopetă

Poate aţi obsersalopeta_zaravat deja că salopetele şi-au construit în ultima vreme un drum stabil în magazine şi pe podiumurile de prezentare. Nu mai sunt înghesuite la rochii sau la pantaloni, ci au primit propria categorie pe site-urile de vânzări on-line. Şi nu doar atât, salopetele insistă să rămână în noile colecţii, deşi tocmai le-am putut achiziţiona de la reduceri.

Salopetele nu mai sunt demult dedicate muncilor grele sau grădinăritului, dar sunt atât de versatile încât cu siguranţă veţi găsi o variantă pentru orice situaţie. Pot fi scurte sau lungi, din materiale rezistente sau jeans, dar pot fi şi vaporoase, din cea mai fină mătase (o alternativă îndrăzneaţă şi elegantă). Salopetele au ceva aparte.. au comoditatea unei perechi de pantaloni şi feminitatea unei rochii sau, dimpotrivă, un aspect dur în contrast cu silueta care o poartă. Salopetele pot fi îndrăzneţe, voluntare, perfecte cu osalopeta_stradivarius pereche de pantofi cu toc sau de neînlocuit cu o pereche de tenişi. Pot fi copilăroase, dure, zăpăcite, înflorate ca anii ’70, soldăţeşti şi diafane. Salopetele pot fi oricum este cea care le poartă.

Totuşi, nu vă lăsaţi duse de val. O salopetă trebuie să fie pe măsura purtătoarei. La nici un alt articol de îmbrăcăminte nu se vede mai rău o măsură prost aleasă. Prea scurt sau prea strâmt pot avea efecte catastrofale. Contează foarte mult materialul şi croiala, finisajele şi stilul în care alegeţi să o purtaţi. Dar cel mai important aspect de care trebuie să ţineţi seama, este sentimentul pe care vi-l dă. Într-o salopetă trebuie să ai chef de joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.