ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Promenada Operei 2014

A VIII-a ediție a evenimentului în aer liber organizat de Opera Națională București se va desfășura în seara zilei de 30 august 2014, începând cu ora 20:30, pe esplanada Operei. Intrarea este liberă.

Ca în fiecare an, Opera Națională București își anunță deschiderea stagiunii cu un program de muzică și dans în aer liber. În premieră, în acest an în program au fost incluse și lucrări coregrafice moderne. La Promenada Operei veți putea asculta fragmente din noile producții ale stagiunii 2014 – 2015: „La traviata” în regia lui Paul Curran și „Falstaff” în regia lui Graham Vick, amândouă opere ale lui Giuseppe Verdi, „Manon Lescaut” de Giacomo Puccini, în regia lui Jonathan Kent. De asemenea, veți fi primii spectatori ai unor momente de balet din noile producţii ale stagiunii precum „La fille mal gardée” de Ferdinand Hérold şi John Lanchbery, în coregrafia lui Sir Frederick Ashton şi „Giselle” de Adolphe Adam, în coregrafia lui Ethan Stiefel şi Johan Kobborg.

La eveniment vor participa invitați din țară și de peste hotare, acompaniați de orchestra și corul Operei Naționale București.

concertevenimentemuzicaoperarecomandare

Monica Radulescu • 24/08/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.