În buline

Pentru cei mai mulţi dintre noi, bulinele au o conotaţie copilărească, jucăuşă. Unii afirmă chiar că dau senzaţia unor kilograme în plus şi se feresc de ele ca de tăune. Alţii nu-şi pot imagina vara fără o urmă de bucurie în buline. Iar alţii dau tot ce pot alergând pe deal în sus cu bicicleta pentru un tricou îmbulinat. Unde este adevărul?

buline

Când a început istoria materialelor cu buline, nimeni nu mai ştie, dar au fost probabil printre primele modele de imprimeuri. În culori vesele sau în clasicul alb-negru, bulinele au avut mereu ceva vesel de spus şi au fost purtate de doamne graţioase şi de domni eleganţi. Căci o cravată, un papion sau chiar o vestă cu buline poate schimba complet cea mai anostă ţinută într-una elegantă şi rafinată. Iar pentru căţărătorii din concursurile de ciclism, tricoul cu buline roşii este mult aşteptat şi râvnit.

foto: zimbio.com
foto: zimbio.com

Pentru doamne, materialele cu buline sunt mereu în tendinţe. Pot fi considerate vintage sau ultra-moderne, pot fi grafice sau şcolăreşti, pot impune seriozitate sau cauza un hohot sănătos de râs. Totul stă în cum le porţi. Bulinele sunt extrem de versatile şi se potrivesc la orice vârstă. Se împrienetesc cu purtătorul şi îi ţin isonul în toate. De la şosete până la pălărie, bulinele sunt uşor de purtat în orice anotimp. Mai ţineţi minte rochia maro cu buline albe pe care a purtat-o Julia Roberts în filmul Pretty Woman? Puterea bulinelor nu trebuie subestimată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.