Bucharest Photo Week 2014

Aflată la prima ediție, Bucharest Photo Week sau Săptămâna Fotografiei la București ( că tare ne mai plac denumirile englezești) este un eveniment dedicat artei fotografice, care își propune să canalizeze energia și amploarea fenomenului fotografic. În perioada 5 – 14 septembrie 2014, între Bld. Unirii și Șoseaua Kiseleff se va crea un adevărat coridor fotografic. Expoziții, proiecții, întâlniri, muzică și cei peste 100 de fotografi implicați in eveniment vă vor aștepta.

În cursul unei singure săptămâni, organizatorii își propun să realizeze 15 expoziții, 12 ateliere de fotografie și 10 proiecții de film și fotografie. Atelierele sunt gratuite, dar necesită înscriere. Cele mai multe au loc la Magazinul și Studioul F64, dar sunt și unele găzduite de Sediul Școlii de Fotografie Freelancer și Education Point. Informații exacte despre ateliere și modalitatea de înscriere la fiecare, găsiți aici .

Expozițiile vor împânzi orașul. Le veți găsi la Muzeul Țăranului Român, Cafeneaua F64, Education Point, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Acuarela, Muzeul Municipiului București, Casa Universitarilor, Galeria din galerie, Centrul Metropolis, Question Mark și La Vulturi. Vor expune tineri fotografi români, dar și invitați din străinătate.

Un început de septembrie dedicat artei și frumosului, dedicat culturii și plin de evenimente inedite. Așa ar trebui să vă amintiți de București, ca de un oraș plin de manifestări frumoase, de cultură, de tinerețe, de artiști.

One Reply to “Bucharest Photo Week 2014”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.