Premiile Superscrieri 2014

Credeți în puterea cuvintelor? Credeți că non-ficțiunea poate schimba lumea? Fundația Friends for Friends lansează cea de-a IV-a ediție a competiției de jurnalism narativ și scriere creativă Premiile Superscrieri.

Înscrierile sunt deschise oricui a publicat un articol în presa scrisă sau online în perioada 1 octombrie 2013 – 30 septembrie 2014. Puteți opta pentru una din cele cinci categorii: reportaj, eseu, opinie, portret și fotojurnalism. Vă puteți înscrie cu cel mult două articole la fiecare categorie. Înscrierile se fac online, până la data de 30 septembrie 2014 și costă 10 lei/fiecare lucrare înscrisă. Totuși, până pe 8 septembrie vă puteți înscrie gratuit. Mai multe detalii despre regulament și înscriere găsiți aici.

Premiile Superscrieri nu se adresează doar jurnaliștilor, ci și tuturor celor pentru care scrierea creativă, opiniile, ideile creative și spiritul literar înseamnă ceva. Prin narațiune, impactul emoțional al unei non-ficțiuni poate avea un impact mult mai mare. „Concursul Superscrieri oferă celor care muncesc serios, se documentează cu acribie şi scriu cu talent, oportunitatea de a-și pune creativitatea în valoare. Competiţia promovează jurnalismul de profunzime şi scrierea creativă despre oameni, evenimente şi momente reale. Credem în puterea cuvintelor de a influenţa în bine relaţiile dintre oameni, de a genera schimbări de atitudini, cutume, norme.”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.