ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Trecut-au anii..

Ştiu, nu e uşor să accepţi trecerea timpului şi atunci când o vezi în jurul tău, în ochii celor dragi, în oraşul copilăriei tale, parcă e şi mai greu. Dar pentru toate, avem amintirea şi ce amintire poate fi mai bună decât o fotografie?

În perioada 12 – 30 septembrie 2014, Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte a opta ediţie a expoziţiei de fotografie “Trecut-au anii..”. În cadrul expoziţiei veţi găsi fotografii ale Bucureşti-ului de început de secol XX din arhiva lui Cezar Petre Buiumaci, fotografii din perioada anilor ’70 – ’80 realizate de Şerban Lăcriţeanu şi fotografii ale Bucureşti-ului de azi, realizate de membrii asociaţiei “Bucureştiul meu drag”. O evoluţie în fotografii a oraşului care ne înconjoară, a oraşului pe care prea puţin îl îngrijim. Trecut prin romantica perioadă interbelică a Micului Paris, prin zeci de ani de comunism şi ajuns la un modern haotic, Bucureşti-ul rămâne o metropolă europeană în continuă expansiune. Cu siguranţă, veţi găsi ceva frumos în acest oraş.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 12 septembrie 2014, începând cu ora 18:30, în curtea muzeului, şi îi va avea ca invitaţi pe Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti şi pe Şerban Lăcriţeanu.

expozitiefotografieMuzeul Municipiului Bucurestirecomandare

Monica Radulescu • 11/09/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.