Trecut-au anii..

Ştiu, nu e uşor să accepţi trecerea timpului şi atunci când o vezi în jurul tău, în ochii celor dragi, în oraşul copilăriei tale, parcă e şi mai greu. Dar pentru toate, avem amintirea şi ce amintire poate fi mai bună decât o fotografie?

În perioada 12 – 30 septembrie 2014, Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte a opta ediţie a expoziţiei de fotografie “Trecut-au anii..”. În cadrul expoziţiei veţi găsi fotografii ale Bucureşti-ului de început de secol XX din arhiva lui Cezar Petre Buiumaci, fotografii din perioada anilor ’70 – ’80 realizate de Şerban Lăcriţeanu şi fotografii ale Bucureşti-ului de azi, realizate de membrii asociaţiei “Bucureştiul meu drag”. O evoluţie în fotografii a oraşului care ne înconjoară, a oraşului pe care prea puţin îl îngrijim. Trecut prin romantica perioadă interbelică a Micului Paris, prin zeci de ani de comunism şi ajuns la un modern haotic, Bucureşti-ul rămâne o metropolă europeană în continuă expansiune. Cu siguranţă, veţi găsi ceva frumos în acest oraş.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 12 septembrie 2014, începând cu ora 18:30, în curtea muzeului, şi îi va avea ca invitaţi pe Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti şi pe Şerban Lăcriţeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.