Tarja Turunen în concert la București

Pe 4 noiembrie 2014, Tarja Turunen revine la București pentru un concert de promovare al celui mai recent album al său, Colours in the Dark.

Probabil o știți deja pe Tarja Turunen din lunga sa colaborare cu Nightwish sau din concertele susținute la București în anii trecuți. Soprană, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen este cea mai cunoscută solistă finlandeză. Muzica sa, într-o complexă combinație de rock și muzică clasică, este un experiment artistic rafinat și bogat. Tarja Turunen este cunoscută în special pentru vocea sa, care poate acoperi aproape trei octave, dar și pentru amprenta personală și duioasă pe care o imprimă muzicii sale. Are mereu alături instrumentiști dintre cei mai buni și aduce pe scenă instrumente clasice și electrice, într-un mixaj extrem de interesant.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețul unui bilet variază între 90 ron și 245 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.