Deilani – colecţia toamnă-iarnă 2014

Vorbim mereu despre festivalurile de modă de la Paris şi Milano, despre noile colecţii ale marilor lanţuri de magazine, dar foarte rar ne îndreptăm atenţia spre reprezentanţii modei româneşti.

deilani_toamna_01

Am descoperit la Baia Mare o poveste cu stil şi mult bun gust. Povestea Deilani. Am descoperit o colecţie de toamnă plină de graţie şi feminitate, cu croială elegantă şi nişte culori bune de pus în ramă. Tot vă povesteam de culorile toamnei, cu răsăritul de purpură, strugurii negrii şi cerul albastru, incredibil de albastru. Colecția Deilani este mai mult decât o linie vestimentară constrânsă de niște influențe externe. Este o muză. Este o oportunitate de a ne face ziua mai bună. Pentru că ce altceva este o haină decât un mijloc de a ne simți mai bine, de a prinde curaj, de a ne exprima și a ne descoperi.

deilani_toamna_02

Mai mult decât toate, colecția Deilani mi-a lăsat un gust puternic de feminitate, de cochetărie discretă. Fără a fi pretențioase, hainele lor încă mai știu ce e mătasea și stofa de lână. Le poți purta cu încredere în orice ocazie. Ține doar de tine să-ți găsești inspirația și să le incluzi în povestea ta.

deilani_toamna_04

Colecția Deilani o găsești în cele două magazine ale lor din Baia Mare (str. Gheorghe Sincai, nr 8) și Cluj (str. regele Ferdinand, nr. 22-26). Dacă magazinele îți sunt departe, poți oricând să comanzi on-line. Colecţia toamnă-iarnă 2014 va fi disponibilă în magazinul on-line începând de mâine.

Foto: deilani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.