V for Verde

Târgul de produse bio și viață sănătoasă V for Verde se află la a treia ediție. Găzduit de Casa Universitarilor, între 11 și 12 octombrie 2014, târgul își propune să vă familiarizeze cu un stil de viață sănătos. Pentru aceasta, organizatorii au adunat la un loc bunatati si delicatese bio, condimente și mirodenii, cosmetice naturale și organice, articole eco deco, food & treats, slow food și raw food. În plus, v-au pregătit ateliere și rețete astfel încât să duceți acasă din cunoștințele dobândite. Astfel, sâmbătă de la ora 16:00 puteți participa la un atelier de bucătărie raw, iar duminică de la ora 14:00 la atelierul ostraw vegan.

Pentru cei mici va exista un colț de joacă și un atelier de coronițe de toamnă (sâmbătă de la ora 15:00). Ca totul să rămână bio, organizatorii au pus la punct un spațiu de reciclare, iar pentru cei veniți cu bicicleta, un spațiu de biciclit.

Printre expozanţi se numără: Bazarul cu mirodenii, BioTibet, Perla Moldovei , Avalon Skincare, Raftul cu miresme, Cup&Candle, Egyptian Magic, Bio Manufactura, Jovis Homemade Beauty, OrganicWay, Juice IT, MNOELA, Bio Manufactura, EndeaSoap, Natural Paris, Kivvi Cosmetics, Nikken, Julie Cosmetics, Bio Beauty, Belfiore, Clou Boutique, les saveurs d’Yveline, Crafty Grandma, Carmita Classic, Chez Maman, Perla Moldovei, Fagurele Cu Miere, Dulce a la Mir, Delice Corner, Verde Aromat, Vin de Vie, Utopic Art, Tupperware şi FoodLand.ro.

Târgul are loc între orele 11:00 și 20:00, iar un bilet de intrare costă 10 ron.

Programul evenimentului este următorul:

Sâmbătă, 11 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – sesiune de autografe şi discuţii cu Carmen Bruma despre cartea sa „Jurnal de gravidă”
15:00 – Workshop creativ de coroniţe de toamnă Creative Arts
16:00 – Atelier de Bucatărie raW for Verde

Duminică, 12 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – Atelier Ostraw Vegan la V for VERDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.