ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Finish – Cursa Dunării Călărăşene

Start Cursa DunariiÎn zilele de 27-28 septembrie 2014 la Călăraşi a avut loc Cursa Dunării Călărăşene, un eveniment ce face parte din proiectul „Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărăşene prin ecoturism” şi este finanţat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Unitatea Administrativ Teritorială – Judeţul Călăraşi.

Timp de două zile, judeţul Călăraşi a fost transformat în spaţiu de curse pe biciclete. Participanţii au avut ocazia să descopere locuri superbe pe cursul Dunării, ce urmează a fi amenajată în patru trasee cicloturistice şi Cursa Dunarii_traseuîntr-un traseu de pescuit, accesibile oricărui pasionat de mersul pe bicicletă.

Cursa Dunării Călărăşene este un concurs ciclist de masă, dedicat amatorilor, la cele mai înalte standarde de organizare şi implementare, conform regulilor Federaţiei Române de Ciclism (FRC) şi a Uniunii Cicliste Internationale (UCI).

Ambele curse au avut parte de un start festiv din centrul oraşului Călăraşi şi finish în acelaşi loc. Traseele  stabilite iniţial au fost ulterior reconfigurate datorită condiţiilor meteo nefavorabile. Organizatorii au luat această decizieFinish Cursa Dunarii Calarasene tocmai pentru ca participanţii să concureze în deplină siguranţă.

În cele 2 zile de competiţie,  peste 300 de participanţi s-au aliniat la start, iar aproximativ 200 dintre ei au terminat cele 2 probe. La finish, toti participanţii au fost aşteptaţi cu medalii şi câte o porţie de peşte, iar cei mai buni au fost premiaţi.Cursa Dunnarii, sosea, premiere

 

Natura ne-a surâs, iar REZULTATELE completează satisfacţia unei minunate competiţii cicliste!

bicicleteciclismCursa Dunării CălărăşeneMTBroadsanatatesoseasport

Roxana Vatrici • 01/10/2014


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.