Gentlemen’s Race

4 Gentlemen 2014 _!Unde-s opt puterea creşte!

Duminică, 5 octombrie 2014, 8 roţi se vor învârti la putere maximă, iar 4 minţi se vor lupta să rămână împreună. Cei 4 vor cuceri 144 km și o diferență de nivel pozitivă de 1200 m şi vor avea nobleţea unui gentlemen.

Gentlemen’s Race este un tip de cursă fără arbitrii, fără puncte de control, fără sancțiuni, fără taxă de înscriere, relaxată, care se bazează pe munca în echipă. Echipele trebuie să fie formate din 4 membri. Aceștia pot fi femei, bărbați, tineri sau mai puțin tineri sau orice combinație. Nu există categorii de vârstă sau sex. Acest format de concurs a fost inventat și organizat pentru prima oară în 2008 în Statele Unite ale Americii de către Rapha. Echipele vor pleca la o distanță de 5 minute una de alta, în ordinea inversă a valorii. Pe toată durata cursei membri unei echipe vor merge grupați. Pentru ca o echipă să termine cursa, toți cei patru membri vor trebui sa termine cursa.

Cursa va pleca din satul Podul Oltului, judeţul Braşov şi va avea un traseu îmbietor. Deocamdată nu există o taxă de înscriere. Totuşi, cine dorește poate “lăsa” o sumă modică pentru a acoperi cheltuielile.

Uniţi-vă şi completaţi FORMULARUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.