Festivalul Național de Teatru, ediția a XXIV-a

În perioada 24 octombrie 2014 – 2 noiembrie 2014, va avea loc a XXIV-a ediție a Festivalului Național de Teatru. Timp de zece zile, Bucureștiul va fi dramatic, va fi comic și tragic, se va îmbrăca în costume de scenă și va trăi printre decoruri. Timp de zece zile, sunteți invitați la spectacole, expoziții, lansări de carte, alături de cei mai apreciați actori, regizori și oameni de teatru în toate formele acestei frumoase arte.

Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București, Teatrul Odeon, Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara, Teatrul Metropolis, Godot Cafe-Teatru, Teatrul Țăndărică, Teatrul Elisabeta, Teatrul de Artă, Centrul Cultural „Ion Manu” Otopeni, Teatrul UNTEATRU, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Masca vă așteaptă seară de seară la spectacole. Spectacole de teatru se vor auzi și vedea la Radio România Cultural și TVR2. Librăriile Humanitas, Club Control, Biblioteca Națională a României vor găzdui conferințe și lansări de carte, evenimente dedicate în exclusivitate artei teatrale. În plus, Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București va găzdui în Sala Mică expoziția Costumul de teatru – De la schiţă la miracol semnată de Doina Levintza. Programul complet al evenimentului îl găsiți aici.

Biletele pentru spectacolele de teatru se pot cumpăra de la casele de bilete ale teatrelor gazdă, în rețeaua Evenim sau on-line, pe eventim.ro.

Foto: fnt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.