Les Films de Cannes à Bucarest

Între 24 și 30 octombrie 2014, la Cinema Patria, Studio și Elvira Popescu puteţi viziona filmele participante la Festivalul de la Cannes. Aflat la a cincea ediţie, evenimentul Les Films de Cannes à Bucarest vă aduce aproape 30 de premiere, printre care şi câștigătoarele celor mai importante trofee la Cannes: Palme d’Or – Winter Sleep, regia Nuri Bilge Ceylan; Premiul pentru regie – Foxcatcher, de Bennett Miller; Premiul pentru scenariu – Leviathan, de Andrei Zviaghințev; Premiul pentru interpretare feminină – Julianne Moore, în Maps to the Stars, regia David Cronenberg.

Pe lângă proiecţii, Les Films de Cannes à Bucarest vă propune şi întâlniri cu invitaţi speciali: regizorii Bertrand Tavernier, Michel Hazanavicius, Sergei Loznitsa și Radu Mihăileanu și actrița Bérénice Bejo.

Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare la casele de bilete ale celor trei cinematografe gazdă şi pe eventbook.ro. Prețul unui bilet este de 15 lei, la toate cele trei cinematografe, pentru toate proiecțiile de după ora 18.00 (inclusiv), din timpul săptămânii, și pentru toate proiecțiile din weekend de după ora 16.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiecții din timpul zilei, intrarea este 10 lei. Programul proiecţiilor este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.