Festivalul SoNoRo 2014

A IX-a ediție a Festivalului SoNoRo debutează pe 31 octombrie 2014, cu un prim concert la Palatul Cotroceni din București. Vor urma concerte în mai multe locații din București, Cluj și Iași.

SoNoRo Bridges, așa cum este denumită această ediție a festivalului, va fi un puzzle muzical, un amestec fin de muzică de cameră, muzică de film, muzică clasică. Un motiv excelent să descoperi un pod dintr-una din capitalele lumii într-o formă muzicală. Fie că este vorba despre Pont Neuf din Paris, Westminster Bridge din Londra, Podul Alexander Nevski din St. Petersburg, Brooklyn Bridge din New York sau Podul Radetzky din Viena, fie că veți asculta Mozart, Brahms, Debussy, Șostakovici sau Schubert, descoperirea culturală va fi bogată, reconfortantă și inedită.

În București, concertele SoNoRo au loc la Palatul Cotroceni, The Ark, Muzeul Național de Artă, Catedrala Sf. Iosif, Palatul Cercului Militar Național, Ateneul Român, Banca Națională, Palatul Bragadiru, ArCub, Colegiul Național „George Enescu”. În Cluj, muzica va răsuna la Banca Națională Sucursala Cluj, Muzeul de Artă, Turnul Croitorilor și Universitatea Babeș-Bolyai. În Iași, sunteți așteptați la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”. Programul complet al evenimentelor este disponibil aici.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online pe eventim.ro sau direct din librăriile Humanitas și Cărturești, din magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Domo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.