Create your Bucharest

Ești artist, designer, arhitect? Te supără aspectul orașului și crezi că îl poți face mai frumos? Aplică până pe 15 ianuarie 2015 la competiția Create Your Bucharest! Ai ocazia să-ți pui ideile în practică, într-un proiect care va schimba fața Bucureșiului.

Care este potențialul orașului? Create Your Bucharest caută viziuni culturale și sociale care vor da capitalei o nouă înfățișare. Una demnă de statutul ei de oraș european, cu o istorie bogată și o comunitate culturală diversă.

Competiția este deschisă tuturor cetățenilor români, oriunde ar locui ei, precum și cetățenilor străini care locuiesc în România. Nu există limită de vârstă. Puteți să vă înscrieți on-line, pe createyourbucharest.org. Se va oferi un premiu de 10 000 de euro și nouă premii de 3 000 de euro fiecare. Toate proiectele câștigătoare vor lua parte la expoziția Mapping Bucharest: Art, Memory and Revolution 1916 – 2016. Ideea Create Your Bucharest și expoziția Mapping Bucharest: Art, Memory and Revolution 1916 – 2016 sunt contribuții importante ale proiectului Vienna Biennale 2015: Ideas for Change, despre care găsiți mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.