TriKids

Smartatletic vă invită sâmbătă, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 10:00, la cea de a III-a ediţie TriKids Bucureşti. Evenimentul unic în România este dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 14 ani şi presupune activităţi sportive precum alergarea şi  mersul pe bicicletă. Competiţia se va desfăşura pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf“, unde copiii vor fi în maximă siguranţă şi vor beneficia de toata atenţia celor din jur, dar şi de o infrastructură excelentă.

TriKids Bucureşti este singurul eveniment multisportiv din România. Obiectivul principal este promovarea sportului de masă în randul copiilor, prin activităţi ce le sunt dedicate. Indiferent de vârstă şi pregătire sportivă, copiii se vor putea întrece în cadrul unei competiţii prietenoase şi îşi vor putea testa abilităţile sportive, în cadrul celor trei probe:

 1. Cros
 2. Duatlon
 3. Family fun run

Probele sunt gândite în aşa fel încât copiii să poată participa la toate, la două sau la una (cu starturi separate pe categorii de vârstă şi cu pauze între ele). Probele sunt uşoare şi accesibile şi se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă.

La proba de cros, pot participa toţi copiii cu vârsta de 4-14 ani. Categoriile de vârsta şi distanţa de alergare la cros sunt:

 • 4-5 ani: 330 m
 • 6-8 ani: 660 m
 • 9-11 ani: 1 km
 • 12-14 ani: 1 km

Cea de a doua probă este duatlonul şi cuprinde alergare şi bicicletă cu distanţe diferite pentru fiecare categorie de vârstă:

 • 4-5 ani: 330 m alergare, 500 m bicicletă, 330 m alergare
 • 6-8 ani: 330 m alergare, 1 km bicicletă, 330 m alergare
 • 9-11 ani: 660 m alergare, 1.5 km bicicletă, 660 m alergare
 • 12-14 ani: 1 km alergare, 3 km bicicletă, 1 km alergare

Family fun run este o probă de familie. Este o categorie de concurs uşoară, plăcută, de îndemânare. Parinţii vor avea posibilitatea să facă echipă cu copiii şi vor alerga împreună între 660 de metri şi 1,3 km. În paralel cu ştafeta Family fun run, vor avea loc şi demonstraţii de rugby tag. La start sunt asteptaţi peste 650 de copii cu vârste între 4 şi 14 ani, însoţiţi de membrii familiei.

Trikids este un eveniment care se alatură cauzelor sociale susţinute de fundaţiile Chance for Life şi Asociaţia Curtea Veche. Printre famiile care fac fundraising pentru programul național de lectură „Cărţile copilăriei”, inițiat de Asociaţia Curtea Veche, este şi familia Eram. Toţi membrii familiei vor participa la concurs, în cadrul probei Family fun run.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe site-ul trichallenge.ro/trikids/ şi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/273335186124086/.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.