Impresii de la V for Vintage Lucky 13

v for vintage lucky 13_04Dacă încă nu ați ajuns la târgul de modă și accesorii V for Vintage, mai aveți timp până astăzi la ora 20:00. Tema acestei ediții este Lucky 13, iar codul vestimentar recomandat vizitatorilor este ‘Poartă ceva roșu!’

La Casa Universitarilor vă așteaptă mulți expozanți, dar și mulți vizitatori. Ieri, în prima zi de târg, abia reușeai să ajungi la unele produse. Scotoceala era în toi, fotografiile curgeau din toate părțile, vreo trei cameramani își găseau cu greu cadrele preferate. Mulți vizitatori de seamă se lăsau antrenați în discuții și fotografii cu designerii prezenți la eveniment. Se făceau legături, se schimbau cărți de vizită, mai puțin cumpărături propriu-zise. Atmosfera de târg vintage pe care au avut-o primele ediții s-a transformat într-una de business stilat, de eveniment monden, unde e bine să fii văzut.

v for vintage lucky 13_02Colecțiile realizate special pentru acest eveniment includ mult negru, multe pisici (tot negre), câte o pată de roșu și v for vintage lucky 13_03mesaje specifice de alungat ghinionul. Tricourile imprimate sau pictate manual sunt prezente și la această ediție, la fel și produsele cu iz tradițional românesc. Găsiți și costumații de cat-woman, decupaje îndrăznețe și fuste de tul. Nu lipsește nici spațiul dedicat produselor vintage autentice, unde cu sigranță vă veți simți ca scotocind prin dulapul unor bunici cochete, mirosind a pudră și a parfum. Mănuși, genți, bijuterii și gablonțuri, pentru toate se găsește un colțișor la acest târg.

Pentru reîmprospătare, aveți o cameră cu prăjiturele și suc, unde găsiți produse de casă și dulcețuri. Nu lipsesc nici produsele cosmetice bio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.