Noutăți editoriale

ghidul autostopistului galacticDacă aveți chef de o comedie SF, spumoasă, ironică și complet diferită de orice altă carte SF, vă invit să alegeți Ghidul autostopistului galactic, semnată de Douglas Adams și apărută la editura Nemira. Veți afla de ce e bine să ai un prosop la tine pe toată durata călătoriei prin galaxie, veți cunoaște personaje ciudate, vesele sau complet haotice, veți salva poate Terra și, cu siguranță, vă veți amuza copios cu fiecare pagină citită. Romanul a fost ecranizat în anul 2005, cu Martin Freeman în rolul principal.

Pentru fanii lui Julian Barnes, tot la editura Nemira, a apărut de curând volumul Privind în soare. Cum fiecare din romanele sale abordează una dintre cele mai banale teme cotidiene, nici Privind în soare nu se dezminte și vorbește pe larg despre naivitate. Ce este prostia, cum o identificăm și mai ales cum ne descurcăm cu ea, putem afla dn romanul ușor ironic, ușor dramatic al lui Julian Barnes.

Pe 22 noiembrie 2014, în cadrul târgului Gaudeamus, va fi lansat volumul Fata de la marginea vieții, semnat Mircea Cărtărescu și editat de editura Humanitas. Volumul cuprinde povestiri, basme, fragmente de jurnal, „amintiri, reale sau inventate” după cum declară autorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.