Târgul cadourilor de Crăciun – Sala Dalles – 2014

Crăciunul se aproprie cu pași repezi, oferindu-ne ocazia de a face și noi un pic pe Moș Crăciun. Dorințe sunt multe, iar Bucureștiul e plin de locuri de unde puteți achiziționa cadouri.

La fel ca în anii anteriori, Sala Dalles își deschide porțile pentru Târgul cadourilor de Crăciun, găzduind peste 80 de expozanți.

I-am călcat și eu pragul, știind de anul trecut că nu voi pleca în nici un caz cu mâna goală. Un astfel de târg mi se pare ocazia potrivită de a găsi cadouri pentru cei cărora poate nu știm ce să le luăm (poate cu ocazia vreunui „Secret Santa” organizat la școală, facultate sau locul de muncă), de a completa decorul casei cu obiecte originale, de a completa sacul moșului cu dulciuri și a vedea în realitate produsele unor firme care din motive logistice își comercializează produsele în mediul virtual.

Selecția de dulciuri este bogată, de la firme autohtone, la dulciuri cu specific turcesc sau austriac. Găsiți băuturi alcoolice sau tutun, precum și o sumedenie de arome de ceai și cafea.

Selecția de jucării pentru cei mici este redusă, însă găsiți 2 sau 3 standuri cu năzdrăvănii tehnice pentru oamenii mari. Puteți găsi cărți la prețuri foarte bune. Nu lipsesc tricourile sau cănile amuzante, cutii deosebite gata să fie umplute, bijuteriile artizanele sau piesele vestimentare.

Decorațiunile sunt multe și pe toate gusturile. Puteți găsi și globuri clasice, dar și decorațiuni din lemn pictat sau din mirodenii (pe acestea din urmă vi le recomand cu căldură, pentru că aduc un aer aparte oricărei încăperi). Dacă nu aveți loc de un brad clasic de Crăciun, găsiți brăduți naturali în ghiveci.

Desigur, produsele nu pot fi pe gustul tuturor, dar Târgul cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles merită măcar o scurtă vizită; cel puțin un stand vă va surprinde în mod plăcut.

Târgul este deschis până pe 23 decembrie și poate fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Puteți urmări noutăți despre târg aici: https://www.facebook.com/sala.dalles

Sursă poză: http://www.dallesrevolution.ro/p14-Targuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.