Time Trial Running – EDIŢIA XXXIX

La sfârşit de an nimic mai bun decât TTR Crăciun!

Competiţiile oficiale de alergare pe anul 2014 s-au încheiat, însă, Time Trial Running convoacă Moş Crăciunii alergători şi Craciuniţele alergătoare la o ediţie specială.

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014, ora 15:00, în Parcul Tineretului, TTR de CRĂCIUN vă aşteaptă în număr cât mai mare, la o alergare relaxantă şi distractivă. Sînt aşteptaţi şi câte un Donner sau Blitzen printre alergători :).
Start-ul şi Finish-ul vor fi la Cafeneaua Actorilor. Se va pleca la interval de 10 secunde. Se va alerga în jurul lacului (2 ture), însă traseul va include şi o parte din bucla cu panta de la TTR STOP JOC!
Lista cu Moş Crăciuni şi Crăciuniţe va fi întocmită începând cu ora 14:30, într-una din incintele de la Cafeneaua Actorilor. Înainte de alergare se va povesti puţin despre anul 2014, iar după alergare despre anul 2015. Va fi o Tombolă de Crăciun şi se va rămâne şi la un AFTER RUN, iniţiat în 2013.

Nu uitaţi acasă costumele de Moş Crâciun, Crăciuniţă, Ren şi aparatele foto. Renii prea obosiţi sînt aşteptaţi să facă poze sau să ne dea o mână de ajutor.

Un An mai bun doar la TTR Crăciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.