Monocrom de iarnă

Indiferent de ce ar spune tendinţele, indiferent de ocazie, este imposibil ca în anotimpul rece să nu se potrivească ceva negru. Fie că este vorba despre o rochie sobră pentru birou sau de un pulover larg, de rochia de Revelion, de şosete sau de pălării, negrul se integrează uşor şi vine bine oricui. Ca în toate aspectele vieţii, important este să aveţi măsură.

negru_01O ţinută complet neagră poate fi foarte elegantă şi sofisticată, dar dacă aşa vă îmbrăcaţi în fiecare zi nu va mai fi la fel de interesant. În plus, negrul se pricepe de minune să scoată în evidenţă o culoare, o bijuterie, o geometrie. Îndrăzniţi şi daţi-i o şansă.
Nu mizaţi pe negru doar pentru că ascunde murdăria. O pereche de pantaloni negri, stropiţi cu noroi, sau nişte cizme negre albite de materialul antiderapant de pe stradă vor da la fel de rău. Aşa că, nu purtaţi negru doar pentru că este iarnă.

Se spune că negrul se asortează cu orice şi este adevărat. Dar există şi excepţii. Contrastele prea puternice trebuie abordate cu grijă, la fel şi alăturarea mai multor culori închise. Hainele spun uneori prea multe despre cel care le poartă şi puteţi uşor lăsa o impresie prea zăpăcită sau prea îmbătrânită din combinaţii prost alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.