My French Film Festival

Dacă până acum ați fost la festivaluri de film care organizate în săli de cinema, în parcuri sau în piețele orașului, acum aveți ocazia să luați parte la un festival de film on-line. Stând comod în propria sufragerie și urmărind filmele pe un laptop, tabletă sau televizor.

MyFrenchFilmFestival este primul festival on-line de film francez și are loc în lumea întreagă între 16 ianuarie 2015 și 16 februarie 2015. În cadrul festivalului se desfășoară două concursuri, unul de scurtmetraje, altul de lungmetraje, dar sunt prezentate și filme de patrimoniu. Unul dintre acestea este Plein soleil (Purple noon), cu Alain Delon și, în rolul Mrs. Popova, cu Elvira Popescu.

MyFrenchFilmFestival poate fi urmărit pe myfrenchfilmfestival.com și pe platformele celor 25 de parteneri din 90 de țări. În România, îl găsiți pe tvgo.orange.ro sau în aplicaţia Orange TV Go. Filmele sunt subtitrate în 13 limbi: arabă, bulgară, chineză, engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, polonă, portugheză, rusă, spaniolă şi turcă. Scurtmetrajele pot fi urmărite gratuit, la fel ca și unele filme înafara concursurilor. Celelalte, le puteți viziona la pentru 1,99 euro un film sau 9,99 euro un abonament pentru tot festivalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.