Primăvară în dungi

Imprimeurile bine alese au multe calități. Poate cea mai importantă și plăcută este starea de spirit pe care o aduc cu ele. O notă de exhuberanță, de veselie, de șic. Un strop de nebunie și mult bun gust. Și nu trebuie să te oprești doar la unul. Designerii au demonstrat că se poate realiza o combinație armonioasă de dungi cu flori cu buline cu modele geometrice. Totul e să ai puțină imaginație și să alegi culorile potrivite.

in dungi_02_mango

În colecțiile pentru primăvara 2015 am văzut multe dungi. Și m-am gândit că ar merge perfect cu niște.. alte dungi. Cele verticale subțiază, sunt elegante și atrag imediat atenția. Cele orizontale dau volum, sunt jucăușe și sportive și-ți aduc cu siguranță un zâmbet. Alegeți ce vă place și îndrăzniți să le combinați.

in dungi_02_zara

Despre culori sunt mereu multe de spus. Dungile alb-negru sunt rafinate și se potrivesc și la un eveniment mai pretențios. Cele alb-albastru au făcut carieră în marină și sunt foarte potrivite vara, pe litoral. Combinațiile puternice, ale stilului disco, au nevoie de un stil avangardist, cu atitudine. Este ușor să găsești materiale în culorile potrivite garderobei tale, pentru că cel mai important lucru este să ți se potrivească și să-ți facă ziua mai frumoasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.