Road Grand PINK

E timpul ca biciclistele să însufleţească şoseaua, să pedaleze libere şi să îşi măsoare puterile, în premieră, la o competiţie exclusiv feminină.

Amprenta feminină e pusă încă de la început, şi aceasta datorită echipei organizatorice formată din 15 fete, toate iubitoare de ciclism. Fetele au venit cu o idee genială, pe care au transformat-o, cu paşi tactici şi pedanţi, în realitate.

Trecând de la amănunte la fapte, ziua de 26 aprilie 2015 va deveni o zi documentată istoric!

Road Grand PINK se va desfășura pe străzile orașului Otopeni, județul Ilfov. Deși este considerat unul dintre cele mai dure sporturi din lume, fetele nu spun nu nebuniei şi trec de la plimbarea timidă cu bicicleta, la dorinţa de a face performanţă.

Ca să ne uşureze ceea ce noi doar ne-am imaginat, echipa Road Grand PINK declară:

“De mult timp ne doream să concurăm doar între noi fetele, fiindu-ne mai greu, mai ales începătoarelor, să alergăm cot la cot cu băieții. La Road Grand PINK, fetele care abia acum au descoperit ciclismul de șosea pot concura într-un mediu sigur, iar cele cu experiență își vor putea demonstra priceperea. Suntem sigure că din ce în ce mai multe femei vor descoperi avantajele ciclismului, frumusețea şi independența pe care acest sport le oferă.”

Există două variante de traseu, în funcție de experienţa participantelor: Easy și Long Ride, dar și categorii de copii şi de perechi, părinte-copil. Concursul se va desfășura pe un circuit de 3.2 kilometri, cu linia de start şi finiș în fața Primăriei Otopeni.

Concursul este organizat împreună cu BikeXpert Racing Team și Hai Cu Bicla, o organizație non profit care promovează mersul pe bicicletă, bucurându-se de susținerea Primăriei Otopeni.

ÎNSCRIEȚI-VĂ începând cu data de 15 februarie 2015, şi dacă nu mai aveţi răbdare, ceea ce e firesc, vă puteţi rezerva locul la contact@roadgrandPINK.ro sau la telefon 0744.366.663.

Nu staţi pe gânduri, căci va fi o zi PINK, plină de entuziasm şi adrenalină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.