Final de februarie 2015 la MNAC

Pe final de iarnă Muzeul Național de Artă Contemporană găzduiește diverse expoziții pe toate cele 5 nivele ale sale. Expozițiile fac parte din evenimentul 3 + 10. MNAC. 13 ani de la înființare. 10 ani în Palatul Parlamentului.

  • Parterul este dedicat experiențelor video, dar și expoziției surprinzătoare Dulapul și Muzica. Dacă timpul vă permite, puteți zăbovi pentru a viziona oricare din filmulețele prezentate; bănci și liniște sunt din plin. Vă recomand filmulețul „Revizitând Solaris”.
  • Etajul 1 găzduiește expoziția Învățământul artistic bucureștean și arta românească după 1950, până pe 14 iunie 2015. Într-un spațiu larg, pe două nivele în cadrul etajului, puteți regăsi numeroase operă de artă contemporană: picturi, fotografii și manipulări fotografice, piese de decor, sculpturi de lemn, metal, piele sau alt elemente neconvenționale.
  • Etajul 2 găzduiește până pe 29 martie 2015 expoziția Dispoziții în spațiu și timp, dedicat Mobile Biennale 1 – Turul Olteniei în 7 zile.
  • Etajul 3 prezintă elemente de arte vizuale (inclusiv fotografică, cinematografică) de la Muzeul de Artă Contemporană din Belgrad în cadrul expoziției Noi începuturi, până pe 29 martie 2015.
  • Etajul 4 găzduiește expoziția What about y[our] memory, dedicată printre altele celor 20 de ani de existență a departamentului de fotografie și imagine dinamică a Universității Naționale de Artă din București. Colecția de fotografii este una eclectică, dar plăcută. Vă recomand să nu ratați spațiul dedicat fotografiilor ludice și nostalgice ce alcătuiesc colajul Virtualități non-digitale; e de văzut, dar și de citit. Expoziția e în „prelungiri”, dată anunțată pentru încheiere fiind 2 februarie 2015.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei (adult, întreg) și include toate spațiile expoziționale.

Mai multe detalii: http://www.mnac.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.